Η Ιστορία μας

Η Ιστορία Μας

Μεγαλώνοντας στο ορεινό χωριό Κυπερούντα,  της Επαρχίας Λεμεσού, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Πιτσιλιάς, η οποία φημίζεται για τα παραδοσιακά της αλλαντικά, δεν μπορούμε παρά να γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα όλα τα μυστικά για την παρασκευή των αγαπημένων εδεσμάτων του τόπου μας.

Αποφασίσαμε έτσι, να δημιουργήσουμε το δικό μας παραδοσιακό αλλαντοποιείο, με στόχο να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό, ποιοτικά, παραδοσιακά αλλαντικά, βασιζόμενοι στις συνταγές και τα μυστικά των προγόνων μας.

Πάμε όμως να δούμε λίγο την εξέλιξη της εταιρείας μας χρονολογικά:

2006

Λειτουργεί για πρώτη φορά το παραδοσιακό μας αλλαντοποιείο, στην Κυπερούντα. Το αλλαντοποιείο μας, συγκεντρώνει όλα τα αναγκαία πιστοποιητικά λειτουργίας και είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Το προσωπικό στελεχώνουν κάτοικοι της περιοχής και οι εκλεκτές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε προέρχονται από ντόπιους παραγωγούς.

2008

Οι μεγαλύτερες αλυσίδες τοπικών υπεραγορών και χώρων  εστίασης εμπιστεύονται την εταιρία μας, δίνοντας τη δυνατότητα στο Κυπριακό καταναλωτικό κοινό να γνωρίσει καλύτερα τα προϊόντα μας και να τα βάλει στο τραπέζι του.

2012

Αρχίσαμε να κερδίζουμε την προτίμηση του ξένου καταναλωτή, ξεκινώντας τις εξαγωγές των προϊόντων μας σε Ευρωπαϊκές Χώρες. Με τον τρόπο αυτό, ως άξιοι πρεσβευτές των παραδοσιακών αλλαντικών του τόπου μας συμβάλλουμε στο να γίνουν ευρέως γνωστά τα Κυπριακά προϊόντα στις ξένες αγορές.

Τα Τελευτάια Χρόνια

Εδραιωθήκαμε στην προτίμηση του Κύπριου καταναλωτή και συνεχίζουμε να αποτελούμε μια εκλεκτή και αυθεντική επιλογή Κυπριακών παραδοσιακών αλλαντικών για το τραπέζι του.

X